Fem år efter debuten…

…har jag tagit ner en av pocketversionerna av Nittio minuter från hyllan och läser den igen, från pärm till pärm! Det är nog första gången sedan slutkorrekturet som jag gjort det. Och det känns faktiskt nästan liiite som att läsa någon annans bok, fast bara lite för jag vet ju vad som ska hända och ser fram emot en del scener.

Jag förbluffas återigen över hur ordrik jag var på den tiden. Jag tror aldrig jag kommer få ihop en så lång bok ever again. Och ändå kom jag på fler grejer efter att boken var antagen, som jag skulle ha velat få med. Jag hade bara så himla roligt med den storyn och karaktärerna. Nu när jag läser det igen så inser jag att jag saknat dem.

Mina senaste böcker har varit ungefär lika korta som nittios råmanus var. Dvs runt 70-80K. Deras råmanus har varit cirka hälften av det färdiga resultatet.

Det är så intressant att se sin egen utveckling sedan dess.

Och alltså. Bara grejen. Att orka läsa sin egen bok igen.

Det tog bara fem år! 😂

Här nedan ser lite ni lite mer av vad jag pysslat med de senaste dagarna! Snön kom till Stockholm till sist och det blev roligt att fota igen. ☺️

mästerm

2 reaktioner till “Fem år efter debuten…

  1. Haha, läsa sin egen bok ja…När min precis kommit ut läste jag den tvångsmässigt varje kväll för att leta… FEL. Inte så avkopplande 😉 Nu läser jag vissa scener, ibland. Men stort att inte ha läst sin på fem år, och SEDAN läsa. Vilka otroligt vackra bilder! Ha en riktigt fin helg, och God Jul!

    Gillad av 1 person

    1. Ja, haha, jag hade levt med det där manuset så intensivt under tiden jag arbetade med det, så efter att pocketutgåva kom ut (kortläsare en gång till inför det) på Månpocket så ville jag bara inte se den igen 😄😄😄 Men nu kändes det fint. Härligt återseende med karaktärerna. Apropå det är jag ungefär mitt i din bok nu. Det har varit lite ont om lästid de senaste veckorna med allt vad julförberedelser heter, jobbsökande och allt annat, men jag ser fram emot att hinna läsa mer under julhelgen 🙂 riktigt spännande! 😊 Tack, vad kul att du gillade dem, och detsamma till dig! ❤️ God jul!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s