Manuset?

Ja, det där manuset jag arbetar med… eller inte. De senaste veckorna har det varit så mycket med nytt jobb och fotosessioner och studerande av konsten att fota porträtt, att det inte blivit varken tid eller ork eller engagemang över till skrivandet.

img_0349
Istället har jag friskat upp mina kunskaper att göra mönster i mjölkskum. Också en form av kreativitet! 😉 

Och när jag väl varit lite ledig har jag som mest tagit med kameran (och mitt nya objektiv) på en promenad för att koppla av lite.

_mg_0552
Här experimenterade jag lite för att ta reda på om back button focus eller manuell fokus var bäst vid full bländaröppning.

Ibland roar jag mig med att okynnesfota bilder på egentligen ingenting med en snudd på nördig mängd Bokeh, lol. Bara för att det är kul. Som denna:

_mg_0676

Men nu börjar jag nå slutet av listan på fotoförfrågningar och objektivet är utforskat, så snart kan jag återigen ägna mig lite mer åt manuset som ligger där som ett dåligt samvete. Det är ett manus (jag har säkert redan skrivit om det men mitt minne är som en guldfisks) som har legat till sig ett bra tag så det ska bli kul att se om jag kan få ordning på det den här gången.

_mg_0946
Någonting tilltalade mig i den här bilden. Oklart vad. Men det är ju det som är det fina när man fotar digitalt och inte analogt, man kan ta en massa bilder som egentligen inte har något syfte 😉 Bara för att. Costa gratis!

Och nu ska det tydligen komma en hel massa snö framöver så då kan man inte vara ute och fota i alla fall, oklart om man ens vill vara ute och promenera de närmaste veckorna…

Så då är det ju bra att ha ett manus att ägna sig åt. 🙂

Ha det bra så länge och ursäkta för ett lite svamligt inlägg. Nu ska jag ut en sväng, och jag tror kameran åker med också 🙂 Som alltid!

4 reaktioner till “Manuset?

 1. Svamliga inlägg är också trevliga. Även om jag kanske inte tyckte det var så väldans svamligt. Att experimentera med bilderna och tekniken verkar kul. Om inte annat roligt att få ta del av det. Och manuset, ja det kan väl få va så ibland att annat vettigt kommer emellan. 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Vilken tur! 😀 ja att experimentera är skoj och oftast lär man sig något nytt med 🙂
   Ja precis, vilken bra syn på saken, att det är _vettiga_ saker som kommer emellan. 🙂 nu känns det genast lite bättre. För även fotande är ju en bra sak att ägna sig åt.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s