Gott nytt år!

Jag har överlevt julen! I dessa tider känns det inte som något självklart så man är ju lite tacksam. 🙂 Nu stundar nyår och iom det börjar man planera för nästa år, sätta upp mål och fundera över hur man ska nå dit.

Jag vet att många tycker det varit ett förskräckligt år, och i flera avseenden har det nog det. Folk har blivit sjuka, fått långtgående biverkningar av viruset, äldre har isolerats, hemarbete har avskaffats och återinförts igen… man skulle kunna fortsätta ett bra tag. Men jag tycket ändå det har varit ett bra år på det stora hela.

Jag har haft jobb, tillräckligt mycket för att försörja mig, har fått börja lite smått med dagfoto och fått ett vad det verkar som stående erbjudande om att fortsätta med det vilket jag än så länge avvaktar med. Jag har fått nya kunder, lärt mig mer, och dessutom läst många böcker om ämnen jag finner intressanta och utvecklats med det. Jag har fått flera nya intresseområden jag har fördjupat mig i. Jag kom t.o.m iväg till Italien en sväng. 🙂 Även på förlagssidan har det varit ett fint år med två spännande och bra böcker i utgivningen. Fysiskt sett känner jag mig i bra form med, och med en vikt jag trivs med.

Inför nästa år har jag inte satt upp några tydliga mål än, men av de jag hade för 2021 så kan jag bocka av 9 av 12, vilket känns fullt godkänt. 🙂

Nu är det bara ett par dagar kvar på året. Jag längtar till nästa vecka då mina jobb drar igång igen för året, efter en månad med endast fem arbetsdagar… 🙂 Vad har ni för planer och önskningar inför nästa år?

Annons

6 reaktioner till “Gott nytt år!

 1. Nej det här var ju inget höjdarår precis 🙂
  På förlagssidan har det dock varit riktigt roligt, så vi får hoppas att nästa år blir lika skoj.
  Min enda plan för 2022 är samma som för 2021, att kunna ta mig utomlands igen och hinna köpa lägenhet på Teneriffa innan någon ny variant av viruset gör det svårt att resa igen eftersom man aldrig vet hur de olika länderna kommer att agera med nedstängningar etc.
  Gott nytt år, fina du! ❤ Nu ser vi fram emot nästa och hoppas det blir bättre 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Haha nej ur många synvinklar var det ju inte det 😅
   Ja det har det verkligen varit så det hoppas såklart jag med 🙂
   Låter som en bra plan, och den kommer nog att ta en del tid så kanske bra att fokusera på det 🙂
   Man får väl hoppas det stämmer som de säger att virus försvagas med tiden så det vi ev kommer att se är milda varianter som inte kräver några nedstängningar , varken på nationell eller internationell nivå 🙂
   Gott nytt år till dig med, fina du! ❤️
   Jaa det gör vi! 🤗🤗

   Gillad av 1 person

 2. Gott Nytt År! För min del hoppas jag, förutom hälsa för mig, de mina och…alla förresten, på att komma en bra bit längre med manus Vårmörker, kanske till och med bli klar, och ha mitt lilla företag, växande i sakta mak vid sidan om. Jag har ju ett deltidsjobb också, och familjen som tar väldigt mycket tid. Så roligt att ditt företagande går bra, och som jag skrivit förut, förvånande är det inte, så det förtjänar du verkligen. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Gott nytt år! Önskar dig med hälsa, kreativitet och framgång på alla plan 🙂 vad kul att bok två fortfarande är på g med allt som varit och att du också hittat till egenföretagandet, det kan vara så himla kul och ge en slags nystartskänsla till hela ens upplevelse av arbete. Det är verkligen skillnad när man får ägna sig åt det man brinner för, och det är du verkligen värd! ❤️

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s